001 -Family

Van Scheppingen uit Wilnis stopt met toptennis


Geplaatst op: 15 augustus 2007
WILNIS - Dennis van Scheppingen stopt met het internationale tennis.

De 32-jarige Wilnisser wil meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en twee kinderen. Van Scheppingen maakte in 1993 zijn debuut en speelde bijna vierhonderd toernooien. Hij stond jarenlang in de top 100 van de wereldranglijst, in 2004 was de 72ste plaats zijn hoogste positie.

De beslissing was volgens Van Scheppingen moeilijk, maar de juiste. "Die neem je ook niet van de een op andere dag. Je groeit er naar toe."

Van Scheppingen blijft nog wel actief in de sport. Hij blijft tennissen in de Nederlandse en Duitse competitie. Ook wordt hij trainer van de tennisclub Popeye Gold Star. Verder komt de Wilnisser nog in actie op het NK tennis in Amsterdam, waar hij als eerste is geplaatst.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Scheppingen uit Wilnis stopt met toptennis

WILNIS - Dennis van Scheppingen stopt met het internationale tennis. De 32-jarige Wilnisser wil meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en twee kinderen. Van Scheppingen maakte in 1993 zijn debuut en speelde bijna vierhonderd toernooien. Hij stond jarenlang in de top 100 van de wereldranglijst, in 2004 was de 72ste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: