001 -Family

Inbraak in woning


Geplaatst op: 14 augustus 2007
MIJDRECHT – Op maandagavond 13 augustus werd een man aangehouden terzake inbraak in zijn ouderlijke woning.

Rond 23.15 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken bij een woning aan de Van Wassenaerstraat. Ter plaatse zagen agenten dat een ruit van de voordeur van de woning was vernield. De agenten hoorden gestommel in de woning. Op het moment dat de agenten de woning binnen wilden gaan, deed een man een raam open. Zij sommeerden hem naar buiten te komen, wat hij ook deed.

De man, 32 jaar oud en afkomstig uit De Ronde Venen, verklaarde de zoon van de bewoners te zijn en dat er al was ingebroken voordat hij kwam. Op de vraag hoe hij zelf was binnen gekomen, kon hij geen antwoord geven. De 32-jarige man bleek inderdaad de zoon van de bewoners te zijn, maar niet in de betreffende woning te wonen. Hij werd aangehouden op verdenking van inbraak c.q. huisvredebreuk. Bij onderzoek in de woning werden geen andere verdachten aangetroffen.

Uit onderzoek bleek dat de verdachte wel degelijk zelf de ruit van de voordeur had vernield om de woning binnen te komen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbraak in woning

MIJDRECHT – Op maandagavond 13 augustus werd een man aangehouden terzake inbraak in zijn ouderlijke woning. Rond 23.15 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken bij een woning aan de Van Wassenaerstraat. Ter plaatse zagen agenten dat een ruit van de voordeur van de woning was vernield. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: