001 -Family

Zwem- en polovereniging De Amstel gaat weer starten


Geplaatst op: 14 augustus 2007

Na een welverdiende vakantie voor zowel de leden als alle vrijwilligers gaat het zwem- en waterpoloseizoen weer van start! Met ingang van maandag 20 augustus gaan we weer beginnen met de trainingen in De Otter te Uithoorn en een week later op maandag 27 augustus in het Veenbad te Vinkeveen.

RES-diplomazwemmen in Uithoorn op maandagavond, woensdagavond en zaterdagmorgen en in Vinkeveen op maandag- en donderdagavond.

Conditietraining in Uithoorn op woensdag- en vrijdagavond en op de zaterdagmorgen en in Vinkeveen op de maandag- en donderdagavond.

Wedstrijdzwemmen in Uithoorn op woensdag- en vrijdagavond en in Vinkeveen op maandagavond.

Waterpolo in Uithoorn op dinsdag- en vrijdagavond.

Voor alle disciplines en op alle tijdstippen op beide locaties is nog plaats. Kijk voor meer informatie eens op de website www.zpv-de-amstel.nl en/of kom eens langs op één van de trainingsavonden of stuur een mailtje naar de ledenadministratie: gerard.visser@zpv-de-amstel.nl Je bent van harte welkom!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwem- en polovereniging De Amstel gaat weer starten

Na een welverdiende vakantie voor zowel de leden als alle vrijwilligers gaat het zwem- en waterpoloseizoen weer van start! Met ingang van maandag 20 augustus gaan we weer beginnen met de trainingen in De Otter te Uithoorn en een week later op maandag 27 augustus in het Veenbad te Vinkeveen. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: