001 - Bader

Acrogymmers in tv-show van NCRV “Bijna Beroemd”


Geplaatst op: 13 augustus 2007

Deze zomer is er bij de NCRV een nieuw programma gestart, het heet “Bijna Beroemd” en geeft nog on-ontdekt talent de kans om zich op televisie te laten zien. Er zijn nu al een aantal afleveringen geweest, maar de aflevering van komende zaterdag is zeker de moeite waard om te kijken. In deze show zullen twee acrogymnasten hun kunsten laten zien. Deze twee gymnasten (Mathijs en Marieke) zijn dit jaar Nederlands Kampioen geworden en zullen ons land vertegenwoordigen bij de Europese Kampioenschappen dit jaar in Den Bosch.

Tijdens het optreden in “Bijna Beroemd”, zullen zij u laten zien wat acrogym precies inhoud. Zij zullen laten zien wat een mooie sport acrogym is en wat je met veel en hard trainen allemaal kunt bereiken. Acrogym is een vrij jonge sport waarin acrobatiek, turnen en dans samen komen in één oefening. Je beoefent deze sport altijd met meerdere personen, van minimaal 2 tot maximaal 4 personen. Je vormt met elkaar een team wat elke les samen traint en elkaar volledig vertrouwd. De elementen die je uitvoert zijn afhankelijk van je niveau, naarmate je meer gaat trainen zullen de elementen moeilijker worden. Het kijkplezier wat acrogym geeft kun je vergelijken met een avondje naar “cirque du soleil”. Het is dus zeker de moeite waard om aankomende zaterdag je tv aan te zetten op Nederland 1, “Bijna Beroemd” wordt uitgezonden om 20:30. We kunnen alvast verklappen dat Mathijs en Marieke niet worden weggestemd, dus u kunt geniet van tenminste 2 minuten acrogym op TV. Of dit nummer ook de aflevering wint zal u zelf moeten gaan zien. Het koppel dat u op tv ziet komt uit Drachten, alwaar een grote acrogymvereniging zit.

Ook in Mijdrecht wordt er aan acrogym gedaan. Bij GVM79 wordt hard getraind om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Dit jaar waren al verschillende teams 1e op de landelijke finales. Binnen GVM’79 zijn we altijd opzoek naar nieuwe acrogymnasten. Dus lijkt dít je een leuke sport om na de zomervakantie te gaan beoefenen, surf dan snel langs onze site voor de contactgegevens: www.gvm79.nl. Of kom langs op donderdag vanaf 16:00 in gymzaal de BRUG. (vanaf 1 september beginnen de lessen weer)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Acrogymmers in tv-show van NCRV “Bijna Beroemd”

Deze zomer is er bij de NCRV een nieuw programma gestart, het heet “Bijna Beroemd” en geeft nog on-ontdekt talent de kans om zich op televisie te laten zien. Er zijn nu al een aantal afleveringen geweest, maar de aflevering van komende zaterdag is zeker de moeite waard om te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: