001 -Family

Agent bedreigd door verwarde man


Geplaatst op: 7 augustus 2007
MIJDRECHT – Op maandag 6 augustus werd een agent in het politiebureau door een verwarde man met een mes bedreigd. De verdachte werd overmeesterd.

Rond 15.50 uur kwam een verwarde man het politiebureau binnen en bedreigde een politieman die bij de balie in de centrale hal stond met een mes.

De servicemedewerkster die achter de balie stond, reageerde alert en sloeg alarm. Daarop kwamen direct meerdere politiemensen naar de hal. Door adequaat ingrijpen van politiepersoneel werd de man overmeesterd.

De verdachte, een 18-jarige jongeman uit Wilnis, werd aangehouden en ingesloten. De man is in verzekering gesteld. Tegen hem is aangifte van poging tot doodslag gedaan.

De verdachte verkeerde in verwarde toestand en zal door een arts van de crisisdienst worden beoordeeld. Hij kon gezien zijn geestelijke toestand niet op maandag worden gehoord.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Agent bedreigd door verwarde man

MIJDRECHT – Op maandag 6 augustus werd een agent in het politiebureau door een verwarde man met een mes bedreigd. De verdachte werd overmeesterd.Rond 15.50 uur kwam een verwarde man het politiebureau binnen en bedreigde een politieman die bij de balie in de centrale hal stond met een mes.De servicemedewerkster … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: