001 -Family

Oud-winnaar Tour de Kwakel komt belofte na


Geplaatst op: 2 augustus 2007
De Kwakel - De 34-jarige Kwakelaar Vincent van de Rotten heeft dan eindelijk zijn belofte waargemaakt na een onstuimige Tour de France. Vorig jaar, tijdens de Tour de Kwakel (een Kwakelse weddenschap om de Tour de France), beloofde hij plechtig zijn toenmalige vriendin: "Als ik de gele trui win....dan gaan we trouwen!". En hij won.

De winst en zijn uitspraak werden zelfs in de media overgenomen, maar daarna bleef het lang stil. Géén van zijn familieleden of vrienden geloofden nog in het sprookjeshuwelijk en zagen de winnaar van toen als een ‘man van veel woorden maar weinig daden’.

Maandag 30 juli 2007, een dag na de Tour de Kwakel, kwam echter onverwachts nieuws van de Kwakelaar die dit jaar in de Tour de Kwakel met verlies was geëindigd. Hij bleek namelijk tot ieders verbazing heimelijk in de echt te zijn verbonden met zijn grote liefde, de 29-jarige Marijke van Poelgeest.

Mede gezien het feit dat Vincent en Marijke begin oktober een kleine potentiële tour-winnaar(es) verwachten, kan het feest niet meer stuk. Namens het hele ‘peloton’ van harte gefeliciteerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: blikopnieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oud-winnaar Tour de Kwakel komt belofte na

De Kwakel - De 34-jarige Kwakelaar Vincent van de Rotten heeft dan eindelijk zijn belofte waargemaakt na een onstuimige Tour de France. Vorig jaar, tijdens de Tour de Kwakel (een Kwakelse weddenschap om de Tour de France), beloofde hij plechtig zijn toenmalige vriendin: "Als ik de gele trui win....dan gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: