001 - Bader

Jongelui aangehouden in loods Amstelhoek


Geplaatst op: 31 juli 2007
Amstelhoek - Op maandagavond 30 juli werden drie verdachten aangehouden omdat zij zich op verboden terrein bevonden en mogelijk ruiten hadden vernield.

Rond 21.35 uur hoorde een getuige glasgerinkel op een terrein aan de Amstelkade en vervolgens hoorde hij een garagedeur van een loods opengaan en zag enkele scooters de loods inrijden. Hij vertrouwde het niet en belde de politie.

Agenten gingen ter plaatse en zagen dat enkele ruiten van de grote loods kapot waren en dat een deur niet afgesloten was. Vanuit de loods hoorde zij geluiden. In het pand troffen zij aanvankelijk twee verdachten aan. Toen de agenten verbaal kenbaar maakten met een politiehond de loods te doorzoeken, kwam nog een derde verdachte tevoorschijn. Bij een zoektocht met de politiehond werden geen verdachten meer aangetroffen. Wel stonden in de loods twee scooters van de verdachten.

Het drietal, twee jongemannen van 19 jaar uit Amstelveen en Uithoorn en een jongeman van 20 jaar uit Amsterdam, werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongelui aangehouden in loods Amstelhoek

Amstelhoek - Op maandagavond 30 juli werden drie verdachten aangehouden omdat zij zich op verboden terrein bevonden en mogelijk ruiten hadden vernield. Rond 21.35 uur hoorde een getuige glasgerinkel op een terrein aan de Amstelkade en vervolgens hoorde hij een garagedeur van een loods opengaan en zag enkele scooters de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: