001 -Family

Extra lokalen VeenLanden College Mijdrecht


Geplaatst op: 31 juli 2007
Mijdrecht - Het VeenLanden College, locatie Mijdrecht gaat voor het nieuwe schooljaar drie extra lokalen in gebruik nemen. Reden is dat het komend schooljaar vijftig leerlingen meer zijn aangemeld dan het afgelopen jaar.

Rector Van Oort van het VLC voorziet dat de toename van leerlingen nog een jaar of vijf doorzet. Daarna zal het leerlingenaantal volgens haar afnemen. Het is een ontwikkeling die momenteel op veel basisscholen zichtbaar is en die logischerwijs een vervolg krijgt in het voortgezet onderwijs.

De lokalen, direct naast het VLC gelegen, werden voorheen gebruikt door buitenschoolse opvang De Tussensprong. Omdat basisscholen met ingang van het nieuwe schooljaar de verplichting hebben buitenschoolse opvang te regelen, is De Tussensprong verhuisd naar basisscholencomplex De Eendracht. De opvang van leerlingen op de eigen school wordt daardoor mogelijk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ad

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra lokalen VeenLanden College Mijdrecht

Mijdrecht - Het VeenLanden College, locatie Mijdrecht gaat voor het nieuwe schooljaar drie extra lokalen in gebruik nemen. Reden is dat het komend schooljaar vijftig leerlingen meer zijn aangemeld dan het afgelopen jaar. Rector Van Oort van het VLC voorziet dat de toename van leerlingen nog een jaar of vijf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: