001 -Family

Cruyff Foundation voetbalmiddag in Mijdrecht


Geplaatst op: 30 juli 2007
Deze zomer organiseren de Johan Cruyff Foundation, Stichting Buurtwerk Proostdijland Zuid, SV ARGON, VV CSW, Stichting Leefbaarheid, de Jongerenadviescommissie (JAC) en de ge-meente De Ronde Venen de Cruyff Foundation Voetbalmiddag in Mijdrecht.

Op woensdag 8 augustus vindt de Voetbalmiddag in Mijdrecht plaats op het Cruyff Court de Ronde Venen Veld. Jongeren uit de gemeente, in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, kunnen zich op de dag zelf opgeven. Op het Cruyff Court worden die middag allerlei voetbalspelen georganiseerd, zoals: voetbaltennis, penalty schieten, toernooitjes, enz. Op de dag zelf bekijken de mensen van de or-ganisatie welke spelen er worden gedaan. De Voetbalmiddag zal om 12.00 uur starten en rond 16.00 eindigen.

Omdat het volgens de filosofie van de Johan Cruyff Foundation niet alleen om winnen gaat, maar juist ook om samenspelen, van elkaar leren en sportief met elkaar omgaan, wordt tijdens deze middag ook een ‘Fairplay Award’ uitgereikt aan de meest sportieve speler. Kortom een leuke sportmiddag met je vrienden, waaraan je zeker moet meedoen!

Johan Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation steunt sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap in Neder-land en daarbuiten.

Kinderen hebben recht op sport en spel. Dat is vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. Sport is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van ieder kind. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, ontmoeten andere kinderen, bewegen meer, leren omgaan met regels en discipline en krijgen te maken met winnen én verliezen. Maar bovenal is sport natuurlijk ook gewoon leuk en gezond!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cruyff Foundation voetbalmiddag in Mijdrecht

Deze zomer organiseren de Johan Cruyff Foundation, Stichting Buurtwerk Proostdijland Zuid, SV ARGON, VV CSW, Stichting Leefbaarheid, de Jongerenadviescommissie (JAC) en de ge-meente De Ronde Venen de Cruyff Foundation Voetbalmiddag in Mijdrecht. Op woensdag 8 augustus vindt de Voetbalmiddag in Mijdrecht plaats op het Cruyff Court de Ronde Venen Veld. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: