001 - Bader

Stichting Uithoorns Straattheaterfestival (SUS) heeft overeenkomst met speciale hoofdsponsor


Geplaatst op: 30 juli 2007
De 4e editie van het straattheaterfestival zou niet mogelijk zijn zonder de nieuwe hoofdsponsor Startkabel.nl. Startkabel.nl is de grootste linkportal van Nederland met meer dan 7500 "dochterpagina's". Een linkportal is een website die bestaat uit links (doorverwijzingen) naar andere websites, overzichtelijk gerangschikt in categorieën.

Stichting blij
Zonder de hulp en inspanningen van Startkabel zouden wij het niet hebben gered vertelt Mascha Bakker van SUS. Een straattheaterfestival is niet een evenement wat je even neerzet. Er komt heel veel bij kijken. Het festival kost 17.000 euro en dat moeten sponsoren bij elkaar brengen.

Dankzij Startkabel.nl is het gat in de begroting nagenoeg gevuld.

Waarom sponsort Startkabel.nl het Uithoornse Straattheater?
Remon Zwaan van Startkabel.nl formuleert het als volgt: Internet is een razend populair medium maar wij willen ook graag dat kunst en cultuur worden gestimuleerd en blijft behouden. Het Uithoornse festival streeft naar het behoud van kunst en cultuur. Verder is een intiem klein festival waar de gemeenschap wordt betrokken en welke wordt gerund door vrijwilligers, iets wat wij herkennen binnen Startkabel.nl. Het kenmerkende van de Startkabel.nl linkportal zit hem in het feit dat vrijwilligers voor jou als bezoeker de beste websites selecteren, dit in tegenstelling tot zoekmachine's die de selectie softwarematig laten verlopen.

Voor meer informatie kunt u de website van het straattheaterfestival bezoeken.

www.straattheaterfestival.eu.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Uithoorns Straattheaterfestival (SUS) heeft overeenkomst met speciale hoofdsponsor

De 4e editie van het straattheaterfestival zou niet mogelijk zijn zonder de nieuwe hoofdsponsor Startkabel.nl. Startkabel.nl is de grootste linkportal van Nederland met meer dan 7500 "dochterpagina's". Een linkportal is een website die bestaat uit links (doorverwijzingen) naar andere websites, overzichtelijk gerangschikt in categorieën. Stichting blijZonder de hulp en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: