001 -Family

Zin in een leuke dagtocht?


Geplaatst op: 27 juli 2007
Er is nog plaats voor de dagtocht naar Soest en Barneveld. Stichting Welzijn Ouderen Woerden organiseert samen met Stichting Welzijn Ouderen De Ronde Venen op donderdag 23 augustus een busdagtocht.

De tocht gaat naar Scherpenzeel voor de koffie met gebak. Hierna komt er een gids op de bus en wordt er een gemaakt rondtour langs Soest, Soestdijk, Baarn, kasteel de Hoge Vuursche en langs Drakestein, echt een hele mooie route. Na deze busrit staat er een 3 gangen menu klaar.

Daarna gaat de tocht naar Barneveld, waar een bezoek gebracht wordt aan het pluimveemuseum. Hier wordt alles verteld over de kip en het ei, een erg leuk museum.Daarna gaat de route weer huiswaarts.

Vertrek: ca. 9.30 uur Bij de algemene begraafplaats Ir. Enschedeweg in Wilnis of bij de Rondweg in Mijdrecht en daar bent u terug om ca. 18.00 uur

Kosten: € 35,00 p.p. Opgeven en betalen kan bij een van de servicepunten.

Heeft u zin om mee te gaan en bent u 55 jaar of ouder, dan kunt u zich aanmelden vóór dinsdag 21 augustus bij de servicepunten:Mijdrecht, Hoofdweg 1a tel. 383399, Wilnis Dorpsstraat 28 tel. 237610.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zin in een leuke dagtocht?

Er is nog plaats voor de dagtocht naar Soest en Barneveld. Stichting Welzijn Ouderen Woerden organiseert samen met Stichting Welzijn Ouderen De Ronde Venen op donderdag 23 augustus een busdagtocht. De tocht gaat naar Scherpenzeel voor de koffie met gebak. Hierna komt er een gids op de bus en wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: