001 -Family

Te diep in het glaasje gekeken


Geplaatst op: 27 juli 2007
Mijdrecht - Op donderdagavond 26 juli werd een automobilist aangehouden omdat hij te diep in het glaasje had gekeken. Zijn rijbewijs bleek al eerder ongeldig te zijn verklaard.

Rond 20.20 uur controleerden politiemensen op de Viergang de bestuurder van een bestelauto, een 37-jarige man uit Mijdrecht. Hij verklaarde zijn rijbewijs niet bij zich te hebben. Hij bleek te veel te hebben gedronken en werd aangehouden. Vervolgens bleek hij wel een rijbewijs bij zich te hebben. Bij navraag bleek dat echter al in augustus 2006 ongeldig te zijn verklaard, maar had hij het nooit ingeleverd.

De Mijdrechter werd naar het politiebureau overgebracht. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 540 ug/l, bijna tweeënhalf keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en met een ongeldig verklaard rijbewijs. Zijn ongeldig verklaarde rijbewijs werd ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Te diep in het glaasje gekeken

Mijdrecht - Op donderdagavond 26 juli werd een automobilist aangehouden omdat hij te diep in het glaasje had gekeken. Zijn rijbewijs bleek al eerder ongeldig te zijn verklaard. Rond 20.20 uur controleerden politiemensen op de Viergang de bestuurder van een bestelauto, een 37-jarige man uit Mijdrecht. Hij verklaarde zijn rijbewijs … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: