De Baat (3e)

Succesvolle Expositie tekeningen Jolanda ten Haaf


Geplaatst op: 27 juli 2007
In juli zijn nieuwe portretten van de hand van Jolanda ten Haaf – Schuit te bewonderen in de expositieruimte van de bibliotheek te Mijdrecht. Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. De expositie is vrij toegankelijk, gedurende de openingstijden van de bibliotheek.

Emotion De emotie van het tekenen zelf en het uiteindelijke resultaat wordt op deze expositie aangevuld met een aantal lijsten en passe-partouts van lijstenmakerij Emotion, uit winkelcentrum Lindeboom te Mijdrecht. Het zijn voorbeelden van hoe een tekeningen nog mooier uitkomt door een mooie afwerking, verzorgd door Ruud van den Berg. info@emotionlijstenmakerij.nl tel;0297-256887

Kinderportretten Als centraal thema heeft Jolanda gekozen om ook een speciale kinderhoek te maken. Potlood tekeningen van jonge (on)bekende Ronde Veners, portretten van kinderen in diverse leeftijden. Neem Kevin en Jeffrey Valentijn uit Mijdrecht of Kyra van de Swaluw uit Mijdrecht en ook Niels, Merel en Julie ten Haaf, allen dit jaar geportretteerd door Jolanda. Jolanda laat ook een dubbelportret van Iris en Stijn Hoogendoorn uit Wilnis zien, van 10 jaar geleden. Kun jij ze nog herkennen? Ja zeker! Zo blijkt maar weer, dat tekeningen een punt van herkenning blijven, ook al zijn ze eerder getekend. Ze blijven je met hun eigen blik aankijken en ook na al die jaren ’zijn’ ze het nog steeds.

Hondenportretten Jolanda ten Haaf – Schuit laat ook getekende portretten van diverse honden zien op deze expositie net als de omgeving in tekening en een olieverf schilderijtje van het Mijdrechtse station. Uiteraard gaan de originele potlood tekeningen naar de mensen thuis, na goedkeuring komen er kopieën in de expositieruimte te hangen of in de krant / 0297-online. Met grote dank voor het lenen van een aantal originele tekeningen voor deze tentoonstelling.

Als er mensen zijn die graag een originele tekening van Jolanda thuis willen, zij maakt in opdracht van een goede foto een zeer gelijkende tekening. Voor meer informatie; jolandatenhaaf@planet.nl of jolandaschuit@planet.nl of tel 0297-272260.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle Expositie tekeningen Jolanda ten Haaf

In juli zijn nieuwe portretten van de hand van Jolanda ten Haaf – Schuit te bewonderen in de expositieruimte van de bibliotheek te Mijdrecht. Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. De expositie is vrij toegankelijk, gedurende de openingstijden van de bibliotheek. Emotion De emotie van het tekenen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: