001 -Family

VDO Sport startklaar voor nieuw seizoen


Geplaatst op: 27 juli 2007
VDO Sport is klaar voor het seizoen 2007/2008. Het nieuwe rooster is klaar en staat vermeld op de website www.vdosport.nl. Wie zich voor 1 september aanmeldt hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

Deze vereniging geeft verschillende sportlessen voor jong en oud. Voor de meiden is er gymnastiek en uiteraard streetdance en voor de jongens vanaf 6 jaar is er gym. Een aantal uren overdag en in de avond zijn er sportlessen voor mannen en vrouwen. Deze sportlessen variëren van poweryoga, bodyshape, pilates, conditietraining tot volleybal.

Alle lessen worden door professionele gediplomeerde leidsters gegeven. Door het gebruik van de lege uren van de Uithoornse sportzalen en het KNA gebouw zijn de lessen aantrekkelijk geprijsd. De jeugd betaald op jaarbasis 110 euro en volwassenen betalen 120 euro. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VDO Sport startklaar voor nieuw seizoen

VDO Sport is klaar voor het seizoen 2007/2008. Het nieuwe rooster is klaar en staat vermeld op de website www.vdosport.nl. Wie zich voor 1 september aanmeldt hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Deze vereniging geeft verschillende sportlessen voor jong en oud. Voor de meiden is er gymnastiek en uiteraard streetdance … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: