001 -Family

PiMia Diving Junior Club


Geplaatst op: 26 juli 2007
PiMia-Diving is al een aantal jaar een gerenommeerde duikschool waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. Binnen PiMia-Diving worden praktisch alle opleidingen voor sportduikers verzorgd. Van BubbleMaker tot instructeur. Verder heeft PiMia-Diving een grote club waarvoor en waarmee vele leuke duikevenementen worden georganiseerd. Binnen deze club worden aparte cursussen en duiken gepland voor onze junioren in de leeftijd van 8 t/m 9 en van 10 tot 16. Al deze cursussen worden gegeven door ervaren duikinstructeurs die ook nog eens extra training voor het geven van duikles aan kinderen hebben gekregen. Verder beschikt PiMia-Diving over een groot aantal speciale junior duikuitrustingen. Lees verder welke mogelijkheden wij u en uw kinderen allemaal kunnen bieden!

In september start de nieuwe Junior CLUB !


De PiMia-Diving JuniorClub is een speciale tak van onze zeer actieve duikclub. In clubverband worden alle opleidingen en duikevenementen speciaal voor kinderen georganiseerd. Door lid te worden van de JuniorClub kunnen de kinderen gratis gebruikmaken van alle benodigde uitrustingen en kan aan de meeste duiken en uitstapjes zonder extra kosten worden deelgenomen. Het clublidmaatschap word steeds voor een jaar aangegaan en de in dat jaar geplande opleidingen zijn in het lidmaatschap verrekend. Voor een 8 jarig JuniorClub lid bedragen de kosten in 2007 slechts € 25,-. Voor alle opleidingen worden officiële en wereldwijd erkende PADI duikbrevetten uitgeschreven.

De opleidingsstructuur van PiMia-Diving is zo opgebouwd dat er voor de juniorleden altijd een mogelijkheid is om zich verder te ontwikkelen in het sportduiken. Zo kunnen kinderen vanaf 10 jaar in het buitenwater zich al gaan bezighouden met b.v. onderwater fotografie of met het uitbreiden van hun kennis van de flora en fauna.

Voor de leden van de Junior club wordt er iedere maand 3 keer een duikactiviteit georganiseerd. Verder wordt er op onze speciale JuniorClub pagina telkens uitgebreid verslag gedaan van alle ontwikkelingen.

Starten in de PiMia-Diving JuniorClub is mogelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Vanaf 16 jaar kan iedereen deelnemen aan de reguliere duikopleidingen en kunnen juniorduikers dus verder aan hun carrière werken en misschien wel door groeien tot duikinstructeur of tot grotduiker of diepduiker. Ook al deze opleidingen worden door ons verzorgd.

In september start de nieuwe Junior CLUB !

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: PiMia Diving Vinkeveen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

PiMia Diving Junior Club

PiMia-Diving is al een aantal jaar een gerenommeerde duikschool waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. Binnen PiMia-Diving worden praktisch alle opleidingen voor sportduikers verzorgd. Van BubbleMaker tot instructeur. Verder heeft PiMia-Diving een grote club waarvoor en waarmee vele leuke duikevenementen worden georganiseerd. Binnen deze club worden aparte cursussen en duiken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: