001 - Bader

Opendag bij NME Centrum De Woudreus


Geplaatst op: 26 juli 2007
Op zaterdag 1 september is er van 10.30 tot 15.00 uur open dag op NME-centrum De Woudreus in Wilnis. Er zijn verschillende activiteiten te doen. Zo verzorgt een van de vrijwilligers, Edith Eisen, twee maal een workshop. U kunt dan bloemen maken van gekleurde panty’s of van kralen. De workshops beginnen om 11.00 uur en om 13.30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. U moet zich hiervoor wel van te voren aanmelden, want er is maar beperkt plaats. Deelname is gratis.

Op deze zaterdag is ook het boekje ‘De Ronde Venen in kaart’ in De Woudreus verkrijgbaar. ’s Morgens vindt de officiële presentatie plaats. De rest van de dag kunnen bezoekers het boekje inzien en aanschaffen.

Zoals gebruikelijk kunnen mensen een kijkje nemen in de NME-tuin en zijn er zaden uit de tuin verkrijgbaar. Leden van de tuinwerkgroep zijn aanwezig om het een en ander nader toe te lichten. Voor de bezoekers is er gratis koffie, thee en wat lekkers uit de NME-tuin. Hoewel nog niet officieel geopend kunt u ook alvast een bezoek brengen aan Mezenlaan 7, de tentoonstelling over milieu in eigen huis.

Voor meer informatie en aanmelden voor de workshops: tel. (0297) 273692 of woudreus@milieudienstnwu.nl. Adres: Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis (achter dorpshuis de Willisstee).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opendag bij NME Centrum De Woudreus

Op zaterdag 1 september is er van 10.30 tot 15.00 uur open dag op NME-centrum De Woudreus in Wilnis. Er zijn verschillende activiteiten te doen. Zo verzorgt een van de vrijwilligers, Edith Eisen, twee maal een workshop. U kunt dan bloemen maken van gekleurde panty’s of van kralen. De workshops … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: