001 -Family

Jeugdsport bij Fit-Inn


Geplaatst op: 25 juli 2007
Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen besluiten €5.000 beschikbaar te stellen voor de uitvoering van een sportproject voor overlastgevende jongeren.

Sinds september 2006 geeft Sport & Bodycentrum Fit-Inn belangeloos les aan overlastgevende jeugd. Doel van het project is om de jeugd een alternatief te geven voor verveling en rondhangen. Het project is vergelijkbaar met het S.T.O.M.P. (Sport Tegen Overlast Mijdrecht Project) dat door Stichting Leef-baarheid wordt uitgevoerd. Dit project heeft een beperkte capaciteit en is met name gericht op de vechtsporten boksen en kickboksen. Om meer jongeren de kans te geven een sport te gaan beoefe-nen stelt de gemeente €5.000 beschikbaar aan Fit-Inn voor het uitvoeren van het ‘’Vrijdag Fitter Jeugdsport project” voor de periode van 1 jaar. Onder bepaalde voorwaarden komen overlastgevende jongeren dan in aanmerking voor dit project. Na 1 jaar zal een evaluatie van de resultaten plaatsvinden.

Zie onze eerdere berichtgeving hierover:
Fit-Inn start sporten voor hangjongeren

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdsport bij Fit-Inn

Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen besluiten €5.000 beschikbaar te stellen voor de uitvoering van een sportproject voor overlastgevende jongeren. Sinds september 2006 geeft Sport & Bodycentrum Fit-Inn belangeloos les aan overlastgevende jeugd. Doel van het project is om de jeugd een alternatief te geven voor verveling en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: