001 -Family

Gemeenteraad helpt Bovenlanden met hooien


Geplaatst op: 24 juli 2007
Een groot deel van de Rondeveense gemeenteraad, aangevuld met fractieassistenten, heeft zaterdag de stichting De Bovenlanden geholpen met hooien langs de Bovendijk. Met de werkzaamheden werd een belofte ingelost die de gemeenteraad deed tijdens de Beursvloer in februari.

Tijdens de Beursvloer, die dit jaar voor het eerst werd gehouden, werden maatschappelijke behoeftes verhandeld en vraag en aanbod van vrijwilligers op elkaar afgestemd. Zo was stichting De Bovenlanden onder andere op zoek naar vrijwilligers voor het hooien en knotten van bomen. Namens de gemeenteraad zegde Cees Schouten (ChristenUnie/SGP) toe dat de raadsleden een dag zouden helpen. Die belofte werd zaterdag ingelost.

Schouten omschrijft de werkzaamheden als ‘’pittig. Maar het was mooi weer en we werden goed verzorgd.’’ Naast de werkzaamheden, waarbij menig zweetdruppel werd geproduceerd, was er ook tijd voor uitleg van de voorzitter van de stichting, Jan van ’t Riet, over het werk en de activiteiten van De Bovenlanden.

Wat Schouten betreft is met het hooien een traditie geboren. ‘’Iedereen vond het een geslaagde actie.’’

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeenteraad helpt Bovenlanden met hooien

Een groot deel van de Rondeveense gemeenteraad, aangevuld met fractieassistenten, heeft zaterdag de stichting De Bovenlanden geholpen met hooien langs de Bovendijk. Met de werkzaamheden werd een belofte ingelost die de gemeenteraad deed tijdens de Beursvloer in februari. Tijdens de Beursvloer, die dit jaar voor het eerst werd gehouden, werden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: