001 -Family

Auto in vlammen op


Geplaatst op: 24 juli 2007
Abcoude - Aan het begin van de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 juli ging een auto in vlammen op. Er bestaat een vermoeden van brandstichting.

Rond 00.45 uur kregen de politie en brandweer de melding dat op het Dokter van Doornplein een auto in de brand stond. Zij gingen met spoed ter plaatse. De eigenaar van de auto was al begonnen met blussen en het karwei werd door de brandweer afgemaakt. De auto moet als verloren worden beschouwd.

Vlak voor de brand hoorde een getuige glasgerinkel. Toen hij uit zijn raam keek zag hij dat de auto in brand stond en dat twee jongens uit de richting van de auto kwamen rennen. Gezien de afstand kon de getuige geen goed signalement van de verdachten geven.

Aan getuigen die voor, tijdens of na de brand iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van het Dokter van Doornplein wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto in vlammen op

Abcoude - Aan het begin van de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 juli ging een auto in vlammen op. Er bestaat een vermoeden van brandstichting. Rond 00.45 uur kregen de politie en brandweer de melding dat op het Dokter van Doornplein een auto in de brand stond. Zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: