001 - Bader

Zomerrondleidingen bij Bloemenveiling Aalsmeer


Geplaatst op: 23 juli 2007
In de maand augustus biedt Bloemenveiling Aalsmeer weer speciale vakantierondleidingen aan. Ook krijgen bezoekers op twee vrijdagen (3 en 31 augustus) de kans om zelf te ervaren hoe spannend het is om in de veilingzaal planten in te kopen.

Speciale rondleidingen zijn er op maandag 6 tot en met woensdag 22 augustus. Op die dagen kunnen bezoekers de veiling bekijken samen met een professionele gids. Elke maandag en woensdag start er om 08.00 uur een Nederlandstalige gids. De rondleider neemt bezoekers mee langs interessante plekjes voor en achter de schermen, zoals de snijbloemenklokken, het bemiddelingsbureau Marketing & Verkoop Aalsmeer, de koelcellen en de potplantenafdeling. De rondleidingen duren anderhalf uur.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Voor de speciale zomerrondleiding met gids worden géén extra kosten in rekening gebracht.

Zélf op de klok kopen op 3 en 31 augustus
Op vrijdag 3 augustus en vrijdag 31 augustus 2007 krijgen bezoekers naast een kijkje achter de schermen ook de kans om zelf planten in te kopen op de klok. Na de rondleiding is er een korte pauze. Daarna mogen de bezoekers zelf plaats nemen in een veilingbankje. Zélf inkopen gebeurt onder leiding van een veilingmeester en met dezelfde ‘hulpmiddelen’ die professionele inkopers gebruiken: een headset en een koperskaart. De inkoopsessie wordt afgesloten met een leuk spel waarbij veilingprijzen te winnen zijn.

De entreeprijs voor déze rondleiding bedraagt € 9,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar (plus de kosten van de eventueel gekochte planten).

Snel reserveren
Reserveren kan bij het Bezoekerscentrum van Bloemenveiling Aalsmeer via telefoonnummer 0297-392185 (op werkdagen van 7.00 tot 14.00 uur) of per e-mail via info@vba.nl. De inschrijving voor de rondleiding op 3 augustus sluit op woensdag 1 augustus. De inschrijving voor 31 augustus sluit op 29 augustus. Per rondleiding kunnen 35 personen deelnemen.

Veilingbezoek op eigen gelegenheid kan iedere dag
Op de overige dagen kunnen geïnteresseerde bezoekers zelfstandig over de bezoekersgalerij wandelen, die hoog boven de veilingvloer uitzicht geeft op de dynamiek van ’s werelds grootste bloemenveiling-op-één-plek. Langs de route geven speakers uitleg in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Tsjechisch en Hebreeuws.

Het Bezoekerscentrum van Bloemenveiling Aalsmeer is iedere werkdag vanaf 07.00 uur geopend. Om niets te missen van de veiling, wordt bezoekers geadviseerd om zo vroeg mogelijk te komen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerrondleidingen bij Bloemenveiling Aalsmeer

In de maand augustus biedt Bloemenveiling Aalsmeer weer speciale vakantierondleidingen aan. Ook krijgen bezoekers op twee vrijdagen (3 en 31 augustus) de kans om zelf te ervaren hoe spannend het is om in de veilingzaal planten in te kopen. Speciale rondleidingen zijn er op maandag 6 tot en met woensdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: