001 -Family

Ongeval met 2 motoren op Ringdijk Tweede Bedijking


Geplaatst op: 23 juli 2007
Amstelhoek - Op zondag 22 juli kwamen twee motorrijders met elkaar in botsing. Beiden raakten gewond.

Rond 19.50 uur reed een 42-jarige motorrijder uit Waddinxveen over de Ringdijk Tweede Bedijking, komende uit de richting van Uithoorn en gaande in de richting van De Hoef. In een bocht hield hij onvoldoende rechts en kwam in botsing met een hem tegemoetkomende 42-jarige motorrijder uit Oude Wetering. De Waddinxvener ging onderuit en kwam in de berm tot stilstand. Hij liep licht letsel op.

De passagier van de Oude Weteringer, een 41-jarige vrouw uit Oude Wetering, raakte gewond en is met beenletsel per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht.

Uit de blaastest bleek dat de Waddinxvener vermoedelijk te veel alcohol had genuttigd. Hij werd aangehouden. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 215 ug/l, net onder de wettelijke grens van 220 ug/l.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongeval met 2 motoren op Ringdijk Tweede Bedijking

Amstelhoek - Op zondag 22 juli kwamen twee motorrijders met elkaar in botsing. Beiden raakten gewond. Rond 19.50 uur reed een 42-jarige motorrijder uit Waddinxveen over de Ringdijk Tweede Bedijking, komende uit de richting van Uithoorn en gaande in de richting van De Hoef. In een bocht hield hij onvoldoende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: