001 -Family

Fototentoonstelling in Zuwe Snavelenburg


Geplaatst op: 23 juli 2007
Mevrouw Stuij, 94 jaar en de oudste bewoner van Zuwe Snavelenburg, opent op zaterdag 28 juli een expositie van Fotoclub De Broederschap uit Vleuten-De Meern.

De opening begint om 14.30 uur en is in de Oranjerie van Zuwe Snavelenburg. Het adres is Snavelenburg 1 in Maarssen. De expositie is te bezichtigen gedurende de periode van 26 juli tot en met 23 oktober 2007. Bezoektijden zijn van 9:00 tot 20:00 uur, op elke dag van de week.

Tijdens de opening is er de mogelijkheid om, tegen kostprijs, een portretfoto te laten maken van jezelf. Mevrouw Stuij bijt het spits af en zal als eerste worden geportretteerd. De foto zal daarna aan haar worden overhandigd. Vervolgens kunnen de bezoekers van 15:30 tot 16:30 voor de camera plaatsnemen.

Fotoclub De Broederschap is een vereniging van hobbyfotografen uit Utrecht en de omliggende plaatsen. Anders dan de naam doet vermoeden zijn er ook veel vrouwelijke leden. Binnen de fotoclub zijn allerlei werkgroepen actief: de natuurwerkgroep, de dia-groep, de portretgroep, en de werkgroep Vleuten-De Meern.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Zuwe

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fototentoonstelling in Zuwe Snavelenburg

Mevrouw Stuij, 94 jaar en de oudste bewoner van Zuwe Snavelenburg, opent op zaterdag 28 juli een expositie van Fotoclub De Broederschap uit Vleuten-De Meern. De opening begint om 14.30 uur en is in de Oranjerie van Zuwe Snavelenburg. Het adres is Snavelenburg 1 in Maarssen. De expositie is te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: