Geslaagd 1e open jeugd toernooi Vinkeveen

Geplaatst op: 23 juli 2007
Het 1e open jeugd tennistoernooi van de VLTV Vinkeveen is een feit. Op het tennispark “Molmhoek” hebben 145 deelnemers gestreden voor de 18 eerste plaatsen die er waren te verdelen.

Er werd gestart met een poule-indeling, waardoor iedere speler minimaal 2 wedstrijden heeft gespeeld. Daarna gingen de winnaars verder in een afvalschema tot aan de finales, die op vrijdag werden gespeeld. Naast de gewone tennispartijen op het gravel hadden de enkelspelers de mogelijkheid om revanche te nemen met tennis op de Playstation. Hier waren mooie prijzen te winnen, zoals een mobiele telefoon en Playstationspellen. De hele week hebben de spelers zich nog kunnen amuseren met andere activiteiten, zoals een stormbaan en een kleurwedstrijd. Naast alle wedstrijden werd ook nog eens gezorgd voor overheerlijk eten met als klap op de vuurpijl een gezellige barbecue voor spelers en ouders, wat afgesloten werd met een Singstar-party. Op vrijdag 20 juli was de finaledag en ondanks de slechte weersvoorspellingen kon op 1 ronde na, alles buiten gespeeld worden.

De wedstrijden verliepen goed onder leiding van scheidsrechters en na 18 bloedstollende wedstrijden konden de prijzen uitgedeeld worden aan de volgende spelers.