001 -Family

Drugs verstopt in exportbloemen Aalsmeer


Geplaatst op: 20 juli 2007
Aalsmeer - Tussen een aantal pallets met bloemen, bestemd voor de export, werd dinsdagavond 10 juli ruim 100 kilo harddrugs en 400 kilo softdrugs aangetroffen. De politie werd ingeschakeld en de recherche van wijkteam Aalsmeer heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels zijn drie verdachten gearresteerd. Meer arrestaties worden niet uitgesloten.

Medewerkers van een transportbedrijf kregen argwaan toen zij ontdekten dat er verschil in gewicht was tussen de pakketten met bloemen. Toen zij een onderzoek instelden dachten zij dat in de zwaardere pakketten explosieven verstopt zaten. Nader onderzoek door explosievenexperts van de politie wees uit dat het niet om explosieven, maar om verdovende middelen ging. In de 680 pakketten zaten cocaïne, amfetamine, hasj en cannabis verstopt.

Twee verdachten zijn op vrijdag 13 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris, de derde verdachte is op maandagochtend 16 juli voorgeleid. Van deze drie verdachten is een verdachte heengezonden door de rechter-commissaris.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drugs verstopt in exportbloemen Aalsmeer

Aalsmeer - Tussen een aantal pallets met bloemen, bestemd voor de export, werd dinsdagavond 10 juli ruim 100 kilo harddrugs en 400 kilo softdrugs aangetroffen. De politie werd ingeschakeld en de recherche van wijkteam Aalsmeer heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels zijn drie verdachten gearresteerd. Meer arrestaties worden niet uitgesloten. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: