001 -Family

Automobilist omgekomen bij verwisselen band


Geplaatst op: 22 juli 2007
Vinkeveen/Breukelen - Een automobilist is zondagochtend om het leven gekomen toen hij een band verwisselde op de vluchtstrook van de A2 ter hoogte van Breukelen. Het slachtoffer, een 46-jarige man uit Uden, werd aangereden door een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit Tegelen.

De politie kreeg om 06.40 uur een melding van het ongeval. De man was bezig de linkerachterband te verwisselen. De automobilist uit Tegelen was vermoedelijk te dicht langs gereden en raakte het slachtoffer. Het slachtoffer was op slag dood.

De man uit Tegelen is meegenomen naar het bureau. De blaastest wees uit dat hij niet te veel had gedronken. Omdat de man zelf aangaf dat hij andere middelen had gebruikt, is een bloedproef afgenomen.

Er zijn nog geen getuigen bekend van het ongeval. De politie verzoekt mensen die iets van het incident hebben gezien, zich te melden bij de politie van het district Rijn & Venen: 0900 – 88 44.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilist omgekomen bij verwisselen band

Vinkeveen/Breukelen - Een automobilist is zondagochtend om het leven gekomen toen hij een band verwisselde op de vluchtstrook van de A2 ter hoogte van Breukelen. Het slachtoffer, een 46-jarige man uit Uden, werd aangereden door een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit Tegelen.De politie kreeg om 06.40 uur een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: