001 -Family

Auto ramt paaltjes en stoplicht Amstelplein Uithoorn


Geplaatst op: 21 juli 2007
Uithoorn - Rond 17.00 uur kreeg het ambulance personeel en de politie een melding over een ongeval op het Amstelplein in Uithoorn.

Alle hulpdiensten snelde zich naar het ongeval. Doordat de melding een aanrijding met een voorbijganger was werd ook de traumaheli gealarmeerd. Toen de eerst ambulance ter plaatse was bleek het letsel van het slachtoffer niet dusdanig te zijn dat de traumaheli moest door komen en werd dus geannuleerd.

Een grote pick-up reed vanaf Aalsmeer richting de Amstelhoek en raakte bij het Amstelplein in Uithoorn een paaltje. Na het raken van het paaltje raakte de auto meerdere paaltjes en zelfs een verkeerslicht. Het verkeerlicht kwam tegen het hoofd van het slachtoffer. De personen uit de auto kwamen met een paar kleine verwondingen met de schrik vrij.

Het slachtoffer is gestabiliseerd voor het ambulance personeel en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht door de Verkeers Ongevallen Dienst.

Foto's: Edwin van Willegen & Thijs van Uden

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto ramt paaltjes en stoplicht Amstelplein Uithoorn

Uithoorn - Rond 17.00 uur kreeg het ambulance personeel en de politie een melding over een ongeval op het Amstelplein in Uithoorn. Alle hulpdiensten snelde zich naar het ongeval. Doordat de melding een aanrijding met een voorbijganger was werd ook de traumaheli gealarmeerd. Toen de eerst ambulance ter plaatse was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: