001 -Family

Auto's frontaal tegen elkaar op N201 Mijdrecht


Geplaatst op: 21 juli 2007

Mijdrecht - Op de Mijdrechtse Zuwe (N201) vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een frontale aanrijding plaats tussen een personenauto en een busje. Daarbij raakten beide bestuurders gewond.

Omstreeks 01.05 uur kreeg de politie een melding van het ongeval van een getuige. De bestuurder van de personenauto, een 35-jarige man uit Geldrop, kwam uit de richting van Mijdrecht en belandde op de verkeerde weghelft. De bestuurder van een tegemoetkomende bestelbus, een 42-jarige Mijdrechter, zag dat de ander niet reageerde. Daarop remde hij hard en probeerde de auto nog te ontwijken.

Bij de aanrijding die volgde, raakte de Mijdrechter bekneld. Hij moest door de brandweer worden bevrijd. De politie zette de N201 geheel af tussen Amstelhoek en Wilnis, ter hoogte van de kruising met de Veenweg.

De bestuurder van de personenauto werd met letsel aan een voet overgebracht naar het VU-ziekenhuis. Daar werd een bloedproef afgenomen. De Mijdrechter werd met onbekend letsel overgebracht naar het AMC, waar hij nog dezelfde nacht werd ontslagen.

Klik hier voor een film van de werkzaamheden bij het ongeval.

Foto's: Peter Bakker (A-side media

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto's frontaal tegen elkaar op N201 Mijdrecht

Mijdrecht - Op de Mijdrechtse Zuwe (N201) vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een frontale aanrijding plaats tussen een personenauto en een busje. Daarbij raakten beide bestuurders gewond. Omstreeks 01.05 uur kreeg de politie een melding van het ongeval van een getuige. De bestuurder van de personenauto, een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: