001 - Bader

Groep 8 St. Jozefschool neemt afscheid met musical


Geplaatst op: 20 juli 2007
Op 11 juli was het dan zover het afscheid van de basisschool voor de kinderen uit groep 8 van de Jozefschool.

Na weken lang geoefend te hebben mochten ze eerst s’morgens de musical doen voor alle kinderen van school. Het werd een hele volksverhuizing want er moest uitgeweken worden naar de zaal in de Meyert in Mijdrecht vanwege het grote aantal kinderen. Want maar liefst 66 kinderen namen afscheid. S’avonds waren de ouders en andere familieleden aan de beurt.

De musical ging over een computerspel waarin de kinderen vast kwamen te zitten en pas als ze tot level 5 hadden uitgespeeld kwamen ze weer vrij. Helaas was er niet voor iedereen een rol en tussendoor werden er dan ook belspelletjes en reclames en allerlei dansjes uitgevoerd. Dit was helemaal door de kinderen zelf verzonnen. Het was een leuke musical en hij werd beloond met een staande ovatie. Na afloop kregen alle kinderen een laatste jojo uitgedeeld in de vorm van een jaarboek. De kinderen waren ingedeeld in categorieën bijv. de giechels, de pubers enzovoort. De kinderen werden in een Amerikaanse schoolbus terug naar school gebracht waarnaar er verder feest werd gevierd op het schoolplein. Rond 12 uur kwam er dan toch echt een eind aan, aan een mooie tijd op de Jozefschool.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groep 8 St. Jozefschool neemt afscheid met musical

Op 11 juli was het dan zover het afscheid van de basisschool voor de kinderen uit groep 8 van de Jozefschool. Na weken lang geoefend te hebben mochten ze eerst s’morgens de musical doen voor alle kinderen van school. Het werd een hele volksverhuizing want er moest uitgeweken worden naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: