001 - Bader

Mastwijk Taekwondo verzorgd trainingen op Texel voor goede doel


Geplaatst op: 20 juli 2007
Tijdens het Mixed Martial Arts Festival op het eiland Texel, 4 en 5 augustus zal Cor Mastwijk een aantal Taekwondo trainingen verzorgen voor beginners en gevorderden.

Cor zal met enkele bekende Nederlandse en Internationale trainers naast enkele trainingen ook een demonstratie verzorgen samen met assistent Marcel fiorenza.

De trainingen zullen verdeeld zijn over twee dagen en de opbrengsten gaan naar verschillende goede doelen want het Festival wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel en alle instructeurs doen belangeloos aan het evenement mee, men kan zelf een goed doel uitkiezen en Cor heeft uiteraard voor Stichting Zinloos Geweld gekozen en de opbrengst zal daaraan worden overgemaakt.

Het evenement wordt voor de zesde keer georganiseerd en is een uniek evenement wat zich grotendeels afspeelt op het strand bij De Koog.

Cor is door de organisatie van het Mixed Martial Arts Festival te Texel benaderd want ook daar is Mastwijk Taekwondo uit De Ronde Venen zeer goed bekend.Er zullen op zaterdag en zondag naast diverse Martial Arts trainingen ook nog vele andere activiteiten zijn zoals o.a. dans, muziek, body en Health onderdelen, paintball en een Salsa feestavond met een B.B.Q. maar ook een Panna toernooi met een ‘best trick onderdeel‘.

Daarnaast zullen ook bekende Nederlanders uit de Martial Arts aanwezig zijn.

Op het strand kan men zich ook met verschillende spellen vermaken onder begeleiding van muziek en dit alles speelt zich af bij Paal 17 op Texel.

Het evenement is groots opgezet en trekt vele bezoekers die zich vooraf of ter plaatse kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten op het strand, er is een grote vloer van 1000 vierkante meter beschikbaar waarop kan worden getraind en waar tevens de demonstraties zullen plaats vinden.

Ook is er een speciale website geopend waarop met zich kan inschrijven en tevens kan zien wat er allemaal te doen is, het adres is: www.d124.com.

Naast de activiteiten is er ook gedacht aan het onderkomen van de deelnemers en ook dit is te vinden op de website van de organisatie.

Het is de bedoeling zoveel mogelijk deelnemers blij te maken en er zal tevens getracht worden zoveel mogelijk geld bijéén te verzamelen voor het goede doel.

Mastwijk Taekwondo zal zich blijven inzetten om de Stichting Zinloos Geweld te ondersteunen.

Voor meer info: www.mastwijktaekwondo.nl of www.d14.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mastwijk Taekwondo verzorgd trainingen op Texel voor goede doel

Tijdens het Mixed Martial Arts Festival op het eiland Texel, 4 en 5 augustus zal Cor Mastwijk een aantal Taekwondo trainingen verzorgen voor beginners en gevorderden. Cor zal met enkele bekende Nederlandse en Internationale trainers naast enkele trainingen ook een demonstratie verzorgen samen met assistent Marcel fiorenza. De trainingen zullen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: