001 -Family

Dodelijk ongeval Bloemenveiling Aalsmeer


Geplaatst op: 18 juli 2007

Aalsmeer - Op het terrein van de Bloemenveiling Aalsmeer heeft woensdag 18 juli rond kwart voor zes een aanrijding met dodelijke afloop plaatsgevonden tussen een personenauto en een motorrijder. De 46-jarige bestuurder van de motor is daarbij om het leven gekomen. De 47-jarige bestuurder van de auto is aangehouden.

De personenauto reed op de rondweg van de Bloemenveiling en wilde linksaf slaan. Nadat hij eerst een vrachtwagen uit tegenovergestelde richting had laten passeren trok hij vervolgens op. Op dat moment reed de motorrijder tegen de auto aan en kwam daarbij ten val. Onmiddellijk werd de motorrijder gereanimeerd door toegesnelde politie en GGD, maar helaas zonder resultaat. Het Team Forensisch Technisch Verkeersonderzoeken heeft de zaak in onderzoek. De automobilist is na verhoor heengezonden.

Foto's: Edwin van Willegen & Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen / Jeroen van Seben

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodelijk ongeval Bloemenveiling Aalsmeer

Aalsmeer - Op het terrein van de Bloemenveiling Aalsmeer heeft woensdag 18 juli rond kwart voor zes een aanrijding met dodelijke afloop plaatsgevonden tussen een personenauto en een motorrijder. De 46-jarige bestuurder van de motor is daarbij om het leven gekomen. De 47-jarige bestuurder van de auto is aangehouden. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: