001 -Family

Kindje met been onder vrachtwagen


Geplaatst op: 18 juli 2007
Wilnis - Op dinsdag 17 juli raakte een 8-jarig jongetje uit Wilnis ernstig gewond bij een aanrijding met een vrachtwagen.

Rond 12.05 uur reed een 50-jarige chauffeur uit Houten met zijn trekker met oplegger over de Pieter Joostenlaan. In een bocht zag hij twee jongetjes over het trottoir fietsen. Omdat de weg daar vrij smal is reed de Houtenaar met een snelheid van plusminus 15 km/u, ongeveer even hard als de twee jongetjes. Hij zag dat één van de jongens de rijbaan opfietste en nam daarom de bocht iets ruimer. De tweede jongen reed plotseling ook de rijbaan op en belandde onder het rechter voorwiel van de oplegger. De chauffeur hoorde een gil en remde direct.

Het 8-jarige jongetje zat met zijn linkerbeen vast onder het wiel, waarna de chauffeur iets achteruit reed. Direct werd 112 gebeld en kwamen de ambulance en politie ter plaatse.

Door een omwonende werd eerste hulp verleend door de beenwond van de jongen dicht te drukken. Het slachtoffer werd per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht en is daar opgenomen.

Foto's: Peter Bakker (A-side media

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kindje met been onder vrachtwagen

Wilnis - Op dinsdag 17 juli raakte een 8-jarig jongetje uit Wilnis ernstig gewond bij een aanrijding met een vrachtwagen.Rond 12.05 uur reed een 50-jarige chauffeur uit Houten met zijn trekker met oplegger over de Pieter Joostenlaan. In een bocht zag hij twee jongetjes over het trottoir fietsen. Omdat de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: