001 -Family

Brandweer Aalsmeer druk met wateroverlast


Geplaatst op: 17 juli 2007
Regio - Maandagavond omstreeks 19.30 uur heeft het flink geregend in de Haarlemmermeer. Door de zware regenval moest de brandweer van Aalsmeer rond 19.40 uur naar Hoofddorp om te assisteren bij de wateroverlast in de Haarlemmermeer.

Als eerst reed de brandweer van Aalsmeer naar Lovenholm. Daar stond een woning en een kelder onderwater. De brandweer kon helaas niks betekenen voor deze mensen. Daarna heeft de brandweer nog een paar kleine hulpverleningen verricht.

Rond 20.29 was het ook al raak in Nieuw-Vennep. De brandweer van Aalsmeer moest ook hier in assisteren. Ter plaatse bleek een grote inrit naar verschillende huizen blank te staan. De bewoners hadden al water in de woning en garages. De brandweer heeft met een zuigbuis het water weg gepompt. Na ruim drie kwartier was de brandweer weer klaar en konden in pakken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer Aalsmeer druk met wateroverlast

Regio - Maandagavond omstreeks 19.30 uur heeft het flink geregend in de Haarlemmermeer. Door de zware regenval moest de brandweer van Aalsmeer rond 19.40 uur naar Hoofddorp om te assisteren bij de wateroverlast in de Haarlemmermeer. Als eerst reed de brandweer van Aalsmeer naar Lovenholm. Daar stond een woning en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: