001 - Bader

Wereld Jamboree bij Scouting


Geplaatst op: 16 juli 2007
Stelt u zich eens voor; 45 duizend Scouts van over de hele wereld die 13 dagen kamperen op één groot park. Komende week is het weer zover, in Engeland gaat de World Scout Jamboree van start! Eens in de vier jaar komen enkele duizenden Scouts van over de hele wereld bij elkaar om ongeveer twee weken plezier te maken en nieuwe mensen te leren kennen van over de hele wereld. Bijzonder van deze Wereld Jamboree is dat het 100-jarig bestaan van Scouting zal worden gevierd.

Ook enkele leden van Scouting Jan van Speyk uit Mijdrecht zullen hier acte de presence geven. Drie stamleden, twee jeugdleden en Oubaas zullen hun steentje bijdragen om van dit evenement weer een succes te maken. Zij zijn al 2 jaar druk in de weer als troepstaf, jeugdlid of medewerker om zich in te zetten en voor te bereiden op dit grootse kamp.

Zo waren er ouderdagen, weekendjes en een dag in de Brabanthallen in Den Bosch waar het hele, 1300 man sterke, Nederlandse Contingent aanwezig was.

Gelukkig is het einde van de voorbereidingen nu in zicht en kunnen de tassen ingepakt worden om de overtocht naar Engeland te gaan maken!

U wordt natuurlijk op de hoogte gehouden wanneer iedereen weer terug is uit Engeland. Hopelijk vol mooie herinneringen en verhalen.

Voor meer informatie: www.wj2007.scouting.nl en http://eng.thejamboree.org/

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wereld Jamboree bij Scouting

Stelt u zich eens voor; 45 duizend Scouts van over de hele wereld die 13 dagen kamperen op één groot park. Komende week is het weer zover, in Engeland gaat de World Scout Jamboree van start! Eens in de vier jaar komen enkele duizenden Scouts van over de hele wereld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: