001 -Family

Culinaire Venen dit jaar nog grootser


Geplaatst op: 20 augustus 2007
Na het overweldigende succes van het vorig jaar gestarte culinaire evenement 'De Culinaire Venen' kon een vervolg niet uitblijven. Op zaterdag 8 september a.s. is het zover. Dan presenteren maar liefst 10 restaurant- en horecabedrijven uit De Ronde Venen hun gastronomisch visitekaartje aan het publiek. Het evenement begint zaterdag al om 13.00 uur en zal eindigen rond 24.00 uur. De officiële opening vindt om 15.00 uur plaats.

Evenals vorig jaar moet het culinaire festijn een breed publiek trekken. Dat gaat beslist weer lukken, want er valt op culinair gebied voor ieders smaak veel te genieten, daar staan de 10 deelnemende bedrijven borg voor. Uit Mijdrecht, Aalsmeer en Vinkeveen geven respectievelijk La Farola, Le Virage, Lust!, Restaurant Meesters, Rendez-Vous, Restaurant Leenders, Boven Water, Le Canard Sauvage en Plashoeve acte de présence en Maison Vinocerf uit Uithoorn zorgt voor prachtige wijnen en champagnes.

Iedereen wordt in staat gesteld om van een uitgebreid assortiment exquise gerechtjes, alledaagse schotels, bijzondere gefrituurde hapjes en bijbehorende drankjes te proeven.

Om het evenement te ondersteunen is er entertainment: diverse artiesten zullen de avond muzikaal begeleiden.

Bezoekers van het evenement kunnen bonnen aanschaffen, waarmee men drankjes en gerechtjes kan kopen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Ook dit jaar is gekozen voor Kika, kinderen kankervrij.

De Culinaire Venen is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en wordt mede georganiseerd door Invisible Organizing en Homan Elektrotechniek. Inmiddels heeft al een aantal sponsors aangegeven het evenement te willen steunen, waaronder hoofdsponsors Brand Bier, Rabobank, AD Nieuwsmedia, Datamail en Schadenet Kranenburg.

www.culinairevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Culinaire Venen dit jaar nog grootser

Na het overweldigende succes van het vorig jaar gestarte culinaire evenement 'De Culinaire Venen' kon een vervolg niet uitblijven. Op zaterdag 8 september a.s. is het zover. Dan presenteren maar liefst 10 restaurant- en horecabedrijven uit De Ronde Venen hun gastronomisch visitekaartje aan het publiek. Het evenement begint zaterdag al … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: