001 -Family

Eerste echte feestweek beachtoernooi supersucces!


Geplaatst op: 16 juli 2007
Het was strak Hollands beachvolleybalweer, met een straf windje. Om een uur of 10 waren een aantal vrijwilligers in de weer op het feestweekterrein om het ondertapijt te leggen. Na menig meetstappen naar links en rechts was de ideale ligging gevonden. Gronddoeken werden nog bijgehaald bij 2 sympathiserende bedrijven en toen het basisplaatje compleet was, kwam ietwat verlaat de zandauto. Jaap Vellekoop hielp met het verdelen van het zand. Als een jongleur speelde hij met kraan en zand. Samen met ambachtelijk schep- en harkwerk werd een mooi beachstrand gemaakt. De palen werden opgezet, het net strakgetrokken en vastgebonden aan de feesttent en een vlaggenmast aan de wegkant. Een rij hekken was langs de waterkant neergezet om de meeste ballen tegen te houden. Van niks tot beachveld, een mooie belevenis op zich!

Iets verlaat begon de eerste wedstrijd. Even wennen aan de grootte van het veld, en ook de wind. Er waren mooie fanatieke en gezellige partijtjes te zien. Allemaal erg gemoedelijk, ons kent ons op het dorp. Nens had van de 6 teams per poule 4 triootjes gemaakt. Na de eerste 2 wedstrijden volgde een nieuw poultje met opnieuw 2 wedstrijden. Via de behaalde resultaten werden de finales bepaald. In de gezellige poule hakten de lieve Mijvinkjes er drie in de pan. Het lichtpunt liet de Vinkenploeg Lochem 2 een poepie ruiken en sympathieke Tim met zijn vele vele vrienden liet het eerste Lochemteam in de finalewedstrijd op achterstand. 

In de sportieve poule wonnen Rick, Malou, Marjan en Ton van Team out. De geroutineerde beach babes wonnen in een 3de treffen van Lot, Bas B en Leroy. De finale werd gespeeld tussen de playmates en hun playboy tegen Inge V, Sven en Bas. Het laatste trio trok aan het langste eind. 
Hieronder de rijtjes op een rij.

GezelligSportief
01Tim & friends01Inge V, Sven, Bas    
02Lochem 102Erik's Playmates    
03Het lichtpunt03The Beach babes    
04Lochem 204Lot, Bas B & Leroy    
05De Mijvinkjes05Rick, Malou, Marjan, Ton    
06Drie in de pan06Team out    

Dan nog wat bedankjes. Vinken bedankt voor het leasen van de palen, Erik Verbruggen voor het grondzeil, Mario voor nog een stuk zeil,  Nens voor de netten, Jaap Vellekoop voor het supertrekkerwerk, Frans voor z’n veldoverzicht, Martine voor de wedstrijdleiding, Klaas de Bruyn voor het zand, Vinkeveen.nu voor de behulpzame support en sponsorbijdrage, A-side voor de sponsorbijdrage, en verder alle clubgenoten en vrienden die mee hebben geschept, geholpen, gedacht en gebeacht.

Volgend jaar weer een gezellig beachtoernooi!!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste echte feestweek beachtoernooi supersucces!

Het was strak Hollands beachvolleybalweer, met een straf windje. Om een uur of 10 waren een aantal vrijwilligers in de weer op het feestweekterrein om het ondertapijt te leggen. Na menig meetstappen naar links en rechts was de ideale ligging gevonden. Gronddoeken werden nog bijgehaald bij 2 sympathiserende bedrijven en toen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: