001 -Family

JAC zoekt nieuwe leden!


Geplaatst op: 12 juli 2007
De Adviescommissie voor Jeugd- en Jongerenbeleid, ook wel bekend als JAC, zoekt nieuwe leden.

Doordat twee leden buiten onze gemeente gaan wonen, zijn er weer een aantal plaatsen vrij gekomen. De JAC geeft het college van B & W en de gemeenteraad gevraagd en ongevraagd advies. Dit gaat om allerlei zaken die jongeren aangaan. Zo heeft de JAC ervoor gezorgd dat er binnenkort een voetbalkooi wordt gerealiseerd naast jongerencentrum Allround. De JAC zet zich ook al tijden in voor meer aandacht voor het gebrek aan starterswoningen. Het houden van een woonenquête en het uitbrengen van een rapport hierover heeft deze problematiek op de politieke agenda gezet. Momenteel zijn we druk bezig om te kijken of de vestiging van een discotheek mogelijk is binnen onze gemeente.

Ben je geïnteresseerd in de lokale politiek? En wil je graag meepraten over wat er speelt binnen onze gemeente dan is de JAC iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren tussen de 15 en 24 jaar. In het bijzonder gaat onze aandacht uit naar kandidaten buiten de woonkern Mijdrecht. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op via: info@jongerenadviescommissie.net.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

JAC zoekt nieuwe leden!

De Adviescommissie voor Jeugd- en Jongerenbeleid, ook wel bekend als JAC, zoekt nieuwe leden. Doordat twee leden buiten onze gemeente gaan wonen, zijn er weer een aantal plaatsen vrij gekomen. De JAC geeft het college van B & W en de gemeenteraad gevraagd en ongevraagd advies. Dit gaat om allerlei … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: