001 -Family

Gestolen fiets terug bij eigenaar


Geplaatst op: 12 juli 2007
Mijdrecht - De fiets die afgelopen maandag aangetroffen is bij twee mannen, is weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Maandag 9 juli zag een oplettende politieman twee mannen langs het politiebureau lopen. Twee minuten later zag hij dezelfde mannen weer langs komen en dit keer met een nieuw ogende fiets. De agent rook onraad en samen met een collega heeft hij de twee mannen, een 32-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats en een 22-jarige Pool, aangehouden.

De politie heeft via de verzekeringsmaatschappij en de fietsenhandel de rechtmatige eigenaar, een 61 jarige man uit Mijdrecht,  weten te achterhalen. De fiets blijkt enkele dagen geleden uit de schuur te zijn gestolen. De man heeft alsnog aangifte gedaan. Tegen beide verdachten is proces-verbaal opgemaakt. De 22-jarige Pool bleek nog 30 dagen hechtenis open te hebben staan. Hij is overgebracht naar een penitentiaire inrichting.

Zie ook: Met gestolen fiets langs politiebureau Mijdrecht

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gestolen fiets terug bij eigenaar

Mijdrecht - De fiets die afgelopen maandag aangetroffen is bij twee mannen, is weer terug bij de rechtmatige eigenaar. Maandag 9 juli zag een oplettende politieman twee mannen langs het politiebureau lopen. Twee minuten later zag hij dezelfde mannen weer langs komen en dit keer met een nieuw ogende fiets. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: