001 -Family

Bewoners rond de Driehoek gaan vereniging oprichten


Geplaatst op: 12 juli 2007
In een vergadering hebben de bewoners rond de Driehoek besloten om een vereniging op te richten. De gemeente en de Rabobank ondertekenen vandaag de intentieovereenkomst Estafetteproject de Driehoek. Het is tijd voor een antwoord.

De bewoners gaan de komende weken de statuten maken en zullen net na de vakantieperiode de vereniging officieel oprichten bij de notaris. Aansluitend organiseert de vereniging een avond waar alle bewoners lid kunnen worden van de vereniging en een officiële vertegenwoordiging kiezen.

De bewoners kiezen voor een vereniging zodat ze gezamenlijk mogelijke bezwaarprocedures kunnen voeren. Tijdens de vakantieperiode zullen verschillende bewoners de voortgang van het project blijven volgen en zodra er iets te melden is houden zij de bewoners op de hoogte via de website www.de3hoek.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoners rond de Driehoek gaan vereniging oprichten

In een vergadering hebben de bewoners rond de Driehoek besloten om een vereniging op te richten. De gemeente en de Rabobank ondertekenen vandaag de intentieovereenkomst Estafetteproject de Driehoek. Het is tijd voor een antwoord. De bewoners gaan de komende weken de statuten maken en zullen net na de vakantieperiode de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: