001 -Family

Cursus ImprovisatieToneel in De Ronde Venen


Geplaatst op: 12 juli 2007
Op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding voor na de zomervakantie? Voor kinderen van 10 tot 12 jaar organiseert Astrid Millenaar van De Speltuin een cursus ImprovisatieToneel. Deze start op 19 september in Wilnis en duurt een half jaar.

Maar wat is ImprovisatieToneel eigenlijk?
Bij ImprovisatieToneel maken de kinderen met elkaar een toneelspel of sketch zonder van te voren met elkaar te overleggen. Soms weten de spelers wel wie ze zijn, waar ze zijn en wat er aan de hand is. Door goed naar elkaar te kijken en te luisteren, en door goed op elkaar te reageren, bepalen de spelers met elkaar waar hun spel over gaat.

Je hoeft geen ervaring te hebben met (improvisatie-) toneel. Het improviseren wordt stapsgewijs geleerd. Middels allerlei leuke toneeloefeningen leer je gebruik te maken van je stem, je mimiek en je energie.

Er is bij deze vorm van toneel veel aandacht voor het groepsproces en de samenwerking onderling. Maar vooral wordt er bij ImprovisatieToneel heel veel gelachen!

Heb je fantasie, houd je van lachen en lijkt het je spannend om bij het toneelspelen niet van te voren te weten wat er gebeurt? Dan is ImprovisatieToneel iets voor jou!

Er zijn nog plekken vrij, dus schrijf je gauw in! Ook voor jongere kinderen zijn er toneelcursussen op woensdagmiddag of zaterdagochtend.

Voor meer informatie kun je bellen met Astrid Millenaar (0297-285520) of kijken op www.despeltuin.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus ImprovisatieToneel in De Ronde Venen

Op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding voor na de zomervakantie? Voor kinderen van 10 tot 12 jaar organiseert Astrid Millenaar van De Speltuin een cursus ImprovisatieToneel. Deze start op 19 september in Wilnis en duurt een half jaar. Maar wat is ImprovisatieToneel eigenlijk?Bij ImprovisatieToneel maken de kinderen met elkaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: