De Baat (3e)

Mijdrechter krijgt straf voor webcamseks


Geplaatst op: 10 juli 2007
Voor de rechtbank in Breda is gisteren 240 uur werkstraf en zes maanden voorwaardelijke celstraf geëist tegen de 50-jarige H. H. uit Mijdrecht. De man heeft bekend zes weken lang webcamseks met een 8-jarig meisje te hebben bedreven.

De Mijdrechtenaar kwam anderhalf jaar geleden in contact met het meisje door in te loggen op een website voor kinderen. Hij wist haar onder meer over te halen haar geslachtsdeel te laten zien. Ook toonde hij z'n eigen geslachtsdeel meerdere keren. Het kind probeerde wel onder de webcam-relatie uit te komen, maar H. wist haar te bepraten en zo bleef de 'relatie' weken in stand.

H. weet zijn gedrag aan privé- en medische problemen en het gebruik van erectiebevorderende middelen. Ik hoop dat het meisje en haar ouders mij kunnen vergeven, zei hij tijdens de rechtszaak.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: fok.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechter krijgt straf voor webcamseks

Voor de rechtbank in Breda is gisteren 240 uur werkstraf en zes maanden voorwaardelijke celstraf geëist tegen de 50-jarige H. H. uit Mijdrecht. De man heeft bekend zes weken lang webcamseks met een 8-jarig meisje te hebben bedreven. De Mijdrechtenaar kwam anderhalf jaar geleden in contact met het meisje door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: