001 -Family

Marathon 365 door Ronde Venen, Uithoorn en Aalsmeer


Geplaatst op: 10 juli 2007
Deze week is het zover ; het Marathon365 gaat op vrijdag 13 juli van Naarden naar Aalsmeer en op zaterdag 14 juli gaat het van Aalsmeer naar Bloemendaal. De winkeliers vereniging in Aalsmeer is al druk bezig met een mooie aankomst en zelf zal ik de route en sportievelingen naar en van Aalsmeer coordineren. Tevens wil ik jullie nogmaals enthousiast maken om een gedeelte (of alles) mee te lopen met Richard Bottram.

De route van vrijdag 13 juli zal starten rond de klok van 12:00 in Naarden en na een halve ronde om het Naardermeer doorsteken om na een stukje langs de Vecht bij Nederhorst den Berg uit te komen. Hier gaan we zuidelijk naar Vreeland. Het project gaat een klein stukje langs de drukke N201 om makkelijk de Vecht en het Amsterdam Rijn Kanaal over te steken en onder de A2 te gaan. Direct na de A2 gaat het een stukje langs de A2 (waar een geluidswal veel geluid tegenhoud) naar Vinkekade. Hier gaan we links af en over een mooie weg tussen de Vinkeveense Plassen door. Bij Vinkeveen gaan we niet Vinkeveen in maar ff rechts en dan links om via Waverveen in Mijdrecht uit te komen. Vanaf Mijdrecht is het de makkelijkste manier om via het fietspad langs de N201 in Uithoorn aan te komen. We passeren de rivier de Amstel in Uithoorn en gaan dan langs Uithoorn-Meerwijk naar De Kwakel. Via de Vuurlijn komen we richting Aalsmeer. We mogen Richard natuurlijk niet de prachtige Westeinder Plassen laten missen dus via de Westeinder komen we Aalsmeer binnen alwaar we om 16:30 worden verwacht op het Molenplein bij de Zijdstraat.

De hardloop snelheid zal maximaal 11km/uur zijn. Per mee gelopen kilometer vraagt men een bijdrage van €1.- met een maximum van €25.- per dag. Wil je het project steunen maar ben je geen hardloper kun je ook meefietsen of meeskaten. In dat geval vraagt men een bedrag van €0.50 per km met een max van €15.- per dag. Iedere donatie is meer dan welkom en zal volledig naar het Project "Marathon 365 - Run against cancer" gaan.

Meer informatie kunt u vinden op: www.marathon365.org

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marathon 365 door Ronde Venen, Uithoorn en Aalsmeer

Deze week is het zover ; het Marathon365 gaat op vrijdag 13 juli van Naarden naar Aalsmeer en op zaterdag 14 juli gaat het van Aalsmeer naar Bloemendaal. De winkeliers vereniging in Aalsmeer is al druk bezig met een mooie aankomst en zelf zal ik de route en sportievelingen naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: