De Baat (3e)

Voetbalkooi komt aan de Rondweg in Mijdrecht


Geplaatst op: 10 juli 2007
Op 9 juli heeft het college van burgemeester en wethouders besloten over de locatie van een voetbalkooi in de gemeente. Deze komt naast het jongerencentrum Allround aan de Rondweg 1a in Mijdrecht. Hekwerk Soest gaat de voetbalkooi leveren en plaatsen.

Met het plaatsen van deze voetbalkooi voorziet de gemeente in één van de wensen van de jongeren in de gemeente. Zij hebben, georganiseerd in de Adviescommissie voor het Jeugd- en Jongerenbeleid De Ronde Venen (JAC), om verschillende voorzieningen gevraagd, waar de voetbalkooi er één van is. In het beleidsplan “Samen sterk met de Inwoner” is daarom opgenomen dat het college van plan is in ieder geval een skatebaan, een Cruyffcourt en een voetbalkooi te realiseren.

Na het verstrekken van de opdracht aan Hekwerk Soest, is de verwachting dat de voetbalkooi binnen 8 à 12 weken geleverd kan worden. Als de bouw van de kooi klaar is zal deze feestelijk worden geo-pend!

De afgelopen maanden zijn er een aantal voorbereidende werkzaamheden verricht die te maken heb-ben met bouwvergunning e.d. Ook is overleg met de Adviescommissie voor het Jeugd- en Jongeren-beleid De Ronde Venen (JAC) geweest. Besloten is bij twee leveranciers offerte aan te vragen voor het aanleggen van een voetbalkooi met bijkomende werkzaamheden. Samen met de JAC is de keus gemaakt voor de offerte die is uitgebracht door Hekwerk Soest. De offerte houdt alle benodigde werk-zaamheden in die nodig zijn om de kooi te realiseren, inclusief aanpassing van de omliggende bestra-ting.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voetbalkooi komt aan de Rondweg in Mijdrecht

Op 9 juli heeft het college van burgemeester en wethouders besloten over de locatie van een voetbalkooi in de gemeente. Deze komt naast het jongerencentrum Allround aan de Rondweg 1a in Mijdrecht. Hekwerk Soest gaat de voetbalkooi leveren en plaatsen. Met het plaatsen van deze voetbalkooi voorziet de gemeente in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: