001 -Family

Kettingbotsing op N201 bij Amstelplein Uithoorn


Geplaatst op: 10 juli 2007
Uithoorn - Maandagmiddag omstreeks 17:15 uur vond er een kettingbotsing plaats op de N201 ter hoogte van het winkelcentrum Amstelplein.

Deze locatie is berucht om de vele aanrijdingen die hier plaatsvinden. Een personenwagen remde vermoedelijk voor een file waarna de achterop komende auto's en vrachtwagen niet meer op tijd tot stilstand konden komen. Hierop schoven alle voertuigen op elkaar waarbij het voorste voertuig doorschoot en tegen een paal tot stilstand kwam.

Nadat de ambulancedienst arriveerde werd ook de hulp van de brandweer ingeschakeld om een deur te verwijderen. Nadat de deur verwijderd was is het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis.

Verkeershinder was onvermijdelijk, daar het verkeer in beide richtingen gebruik moest maken van 1 rijstrook. De ongevallendienst doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

Foto's: Thijs van Uden & Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kettingbotsing op N201 bij Amstelplein Uithoorn

Uithoorn - Maandagmiddag omstreeks 17:15 uur vond er een kettingbotsing plaats op de N201 ter hoogte van het winkelcentrum Amstelplein. Deze locatie is berucht om de vele aanrijdingen die hier plaatsvinden. Een personenwagen remde vermoedelijk voor een file waarna de achterop komende auto's en vrachtwagen niet meer op tijd tot stilstand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: