001 -Family

Beachvolleybal tijdens de Vinkeveense Feestweek


Geplaatst op: 9 juli 2007
Na barre tijden met veel regen hebben we van weerikonen Helga van Leur en Piet Paulusma de verzekering gekregen dat het weer komende zaterdag superweer gaat worden! Temperatuur in de 20 graden, slechts een paar wolken maar verder vooral zon. Topweer dus voor het beachvolleybal toernooi op het feestweekterrein!

Twee veldjes worden opgetuigd voor de feesttent en van 12:30 tot 17:00 wordt een gezellig potje gebald. Tot nu toe hebben 13 teams zich ingeschreven, dat is al leuk voor een mooi toernooi. Maar er is nog plek in de beide poules gezellig (voor de recreatieve speler) of sportief voor de (fanatiekelingen). Maximaal 20 teams kunnen meedoen en tot vrijdag kun je nog aanmelden bij Nens en Annemarie via beach@vv-atalante.nl. Op de site kun je de aanmeldingen tot nu toe vinden: http://www.vv-atalante.nl/activiteiten.php?id=24. Het toernooi wordt gesponsord door onze zonnige vrienden Klaas de Bruyn en A-side.

Dus zaterdag 14 juli: beachvolleybal op het feestweekterrein van 12:30 tot 17:00. En kijken is ook leuk!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: VV Atalante

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beachvolleybal tijdens de Vinkeveense Feestweek

Na barre tijden met veel regen hebben we van weerikonen Helga van Leur en Piet Paulusma de verzekering gekregen dat het weer komende zaterdag superweer gaat worden! Temperatuur in de 20 graden, slechts een paar wolken maar verder vooral zon. Topweer dus voor het beachvolleybal toernooi op het feestweekterrein! Twee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: