001 -Family

Prijswinnaars Servicepunt bekend!


Geplaatst op: 9 juli 2007
Het was weer ouderwets gezellig tijdens de feestmiddag op het Servicepunt wonen, welzijn en zorg in Wilnis ter gelegenheid van het 2-jarig bestaan.

Clown Gompy vermaakte de kinderen die even moesten wachten voordat ze geschminkt konden worden. De kinderen konden meedoen aan de tekenwedstrijd en voor de volwassenen was er een slagzin af te maken. Deze slagzin kon overigens ook op de markt in Mijdrecht ingeleverd worden. Uit de mooie ingeleverde slagzinnen en de prachtig getekende en geknutselde clowns hebben we een keuze gemaakt. De mooiste slagzin is ingeleverd door mevrouw A. Vis uit Wilnis en luidde:

Het Servicepunt wonen, welzijn en zorg is er voor iedereen
Voor problemen en vragen kun je erheen
Je wordt er vriendelijk geholpen, je voelt je thuis
Met antwoord op je vragen, ga je weer naar huis.

Mevrouw Vis heeft een dinerbon gewonnen van Brasserie de Waard in Wilnis. De tweede prijs was voor de heer W. Jager en de derde prijs voor de heer G. van Wijk.

Ook de kinderen konden hun prijs ophalen, de eerste prijs was voor Jens Hartel en de tweede en derde prijs gingen naar Mike v.d. Linden en Anne Sofie Thurkow.

Met dank aan alle bezoekers en tot ziens op de Servicepunten in Mijdrecht, Wilnis en het mobiel kantoor. Meer informatie op: www.servicepuntderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Servicepunt De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijswinnaars Servicepunt bekend!

Het was weer ouderwets gezellig tijdens de feestmiddag op het Servicepunt wonen, welzijn en zorg in Wilnis ter gelegenheid van het 2-jarig bestaan.Clown Gompy vermaakte de kinderen die even moesten wachten voordat ze geschminkt konden worden. De kinderen konden meedoen aan de tekenwedstrijd en voor de volwassenen was er een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: