001 -Family

Stormschade in Uithoorn


Geplaatst op: 7 juli 2007
Uithoorn - Op vrijdag 6 juli omstreeks 17.10 uur werd de brandweer opgeroepen i.v.m. een gevalletje stormschade.

Een boom aan de Klipper was flink aan het inscheuren en de buurtbewoners waren bang dat hij op een woning terecht zou komen. Omdat de brandweer het ook niet vertrouwde hebben ze de gehele boom omgehaald.

Nadat de boom was neer gehaald en de loop paden weer vrij waren gemaakt van de taken keerde de brandweer weer terug naar de kazerne. De rest van de boom wordt verwijderd door de gemeente.

Klik hier voor een filmpje voor de werkzaamheden aan de Klipper. 

Even later omstreeks 18.25 uur ging wederom de pieper voor een stormschade. Langs de Zijdelweg had een grote boom flink wat wind gevangen en hierdoor waren er een aantal grote takken afgescheurd.

Deze vielen gelukkig niet op de weg maar bleven hangen in de boom. Omdat het wel om een gevaarlijke situatie ging zijn met behulp van de hoogwerker van Amstelveen de takken verwijderd. Tijdens de werkzaamheden is de Zijdelweg enige tijd afgesloten geweest. Nadat al het gevaar was opgeheven kon de brandweer weer terug keren naar de kazerne.

Foto's & film: Jesper Bakker

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: brandweeruithoorn.web-log.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stormschade in Uithoorn

Uithoorn - Op vrijdag 6 juli omstreeks 17.10 uur werd de brandweer opgeroepen i.v.m. een gevalletje stormschade. Een boom aan de Klipper was flink aan het inscheuren en de buurtbewoners waren bang dat hij op een woning terecht zou komen. Omdat de brandweer het ook niet vertrouwde hebben ze de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: