001 -Family

Nieuwe hoogwerker Ronde Venen officieel overhandigd


Geplaatst op: 7 juli 2007
Mijdrecht - Zaterdagmiddag 7 juli is de nieuwe hoogwerker van de brandweer De Ronde Venen officieel overhandigd aan de brandweer van De Ronde Venen.

Na een toespraak van o.a. de postcommandant, de leverancier en het bedrijf dat de opbouw heeft verzorgd (Algebra) werd de sleutel door de Burgemeester overhandig aan brandweercommandant Lex Tillart.

Aan de leden van de werkgroep die het hele project gedurende 3 jaar hebben begeleid werden dasspelden en brandweerriemen uitgereikt en werd er een dankwoord door de heer Tillart gesproken.

Dit alles gebeurde bij de brandweerkazerna van Mijdrecht. Er was een groot zeil over de hoogwerker gespannen zodat hij officieel getoond kon worden. De burgemeester was een van de gelukkige die als eerste naar boven mocht.

De hoogwerker zal de komende weken nog op de laatse punten nagekeken worden en zal vanaf 1 augustus 2007 in gebruik genomen worden.

Foto's: Peter Bakker (A-side media

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe hoogwerker Ronde Venen officieel overhandigd

Mijdrecht - Zaterdagmiddag 7 juli is de nieuwe hoogwerker van de brandweer De Ronde Venen officieel overhandigd aan de brandweer van De Ronde Venen.Na een toespraak van o.a. de postcommandant, de leverancier en het bedrijf dat de opbouw heeft verzorgd (Algebra) werd de sleutel door de Burgemeester overhandig aan brandweercommandant Lex … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: