001 -Family

Zomer bij De Woudreus


Geplaatst op: 6 juli 2007
Zoekt u iets leuks om te doen, deze zomer, voor uzelf of voor kinderen? Kom dan eens op een woensdagmiddag langs bij NME-centrum De Woudreus in Wilnis. In de zomervakantie (18 juli t/m 22 augustus) is De Woudreus elke woensdagmiddag geopend voor publiek. Voor kinderen vinden er dan speciale activiteiten plaats die om 14.00 uur beginnen. Eerst wordt er een dierenverhaal voorgelezen en aansluitend vindt er een bijpassende activiteit plaats. Deze activiteiten zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

Verder kunt u op woensdagmiddag terecht voor informatie over de NME-tuin. De tuin is dagelijks open. In het centrum kunt u een folder krijgen met opengestelde tuinen op fietsafstand van Wilnis. In De Woudreus kunt u ook terecht voor het huren van een GPS-ontvanger (behalve in augustus) of het natuurrugzakje bij de Bijleveldroute (5,5 km). GPS-tochten moet u een week van te voren reserveren. De kosten bedragen € 10,= per GPS-ontvanger incl. route in overleg (borg € 20,=; legitimatie verplicht). Het natuurrugzakje kunt u lenen voor € 7,= (borg € 15,=; legitimatie verplicht). Ook hiervoor is het aan te raden om deze van te voren reserveren.

Meer informatie over deze activiteiten vindt u op de activiteitenkalender op www.derondevenen.nl. Ook kunt u bellen naar (0297) 273692 of een e-mail sturen naar woudreus¬@milieudienstnwu.nl. Het adres van De Woudreus is Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis (achter De Willisstee).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomer bij De Woudreus

Zoekt u iets leuks om te doen, deze zomer, voor uzelf of voor kinderen? Kom dan eens op een woensdagmiddag langs bij NME-centrum De Woudreus in Wilnis. In de zomervakantie (18 juli t/m 22 augustus) is De Woudreus elke woensdagmiddag geopend voor publiek. Voor kinderen vinden er dan speciale activiteiten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: