001 -Family

“De Steupels” actief tijdens Zomerfeest Vinkeveen


Geplaatst op: 6 juli 2007
Tijdens het aankomende zomerfeest in Vinkeveen zullen “De Steupels” ook weer actief zijn zo organiseren ze op vrijdag middag 13 juli de welbekende 60+ middag, deze middag is toegankelijk voor iedereen.

Deze middag zullen De Steupels een middag vullend programma neer zetten met zeer gerenommeerde gasten/optredens.

Zo sullen deze middag onder meer langskomen: De Sjonnies, Corry van Gorp, Andre van Duin, Dolly Dots, de cast van ’t schaap met de 5 poten, Hans Teeuwen, De Toppers en vele vele anderen. De Steupels die hier al weer 3 maanden voor aan het oefenen zijn hebben er dan ook erg veel zin in.

Natuurlijk krijgt u een drankje aangeboden door de horeca van het zomerfeest en zal er ook worden gezorgd voor een lekker hapje tussendoor.

De middag begint om 13.30 uur dus kom op tijd.

Op zaterdag 14 juli organiseren De Steupels de wel bekende Bingo. Omdat De Steupels een goede naam hebben bij de ondernemers van de Ronde Venen worden wer weer gul prijzen beschikbaar gesteld voor deze Bingo met oa. Gratis winkelen bij Super de Boer in Vinkeveen en nog meer fantastische prijzen.

De opbrengst van deze bingo wordt gebruikt om de 60+ middag van 13 juli te kunnen bekostigen.

De bingo begint om 13.30 uur dus kom op tijd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

“De Steupels” actief tijdens Zomerfeest Vinkeveen

Tijdens het aankomende zomerfeest in Vinkeveen zullen “De Steupels” ook weer actief zijn zo organiseren ze op vrijdag middag 13 juli de welbekende 60+ middag, deze middag is toegankelijk voor iedereen. Deze middag zullen De Steupels een middag vullend programma neer zetten met zeer gerenommeerde gasten/optredens. Zo sullen deze middag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: