001 -Family

Start nieuwe groep leerling-majorette bij V.I.O.S.


Geplaatst op: 4 juli 2007
Mijdrecht – Het is bijna vakantie en dus ook bij Show- en Marchingband V.I.O.S. uit Mijdrecht. Maar de trainsters van de majorette afdeling zijn al volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. En ook komend seizoen wordt er gestart met een nieuwe groep leerlingen die het erg leuk vinden om te leren majoretten.

Lijkt het jou ook erg leuk en wil je het proberen? Gezellig! Om leerling majorette te worden moet je 6 jaar zijn en zowel meisjes als jongens kunnen lid worden. De lessen zijn op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in het V.I.O.S. clubgebouw aan de Windmolen. Je mag eerst 4 lessen gratis meedoen om te kijken of je het echt wel leuk vindt. Na 4 lessen beslis je pas of je lid blijft van V.I.O.S. of niet. Je ontvangt van V.I.O.S. een baton in bruikleen, die je ook mee naar huis mag nemen om daar te oefenen.

Je kan ook eerst even een keertje komen kijken. Vrijdag 13 juli wordt er nog les gegeven aan de huidige groep, van 16.00-17.00 u. Dan kun je gelijk je gegevens doorgeven en op 29 september beginnen met je eerste proefles! Kun je niet komen kijken, bel dan naar Petra Faas, tel. 06-22688751 of stuur je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer naar PetraFaas@tiscali.nl

De trainsters van V.I.O.S. wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie en misschien tot na de vakantie!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start nieuwe groep leerling-majorette bij V.I.O.S.

Mijdrecht – Het is bijna vakantie en dus ook bij Show- en Marchingband V.I.O.S. uit Mijdrecht. Maar de trainsters van de majorette afdeling zijn al volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. En ook komend seizoen wordt er gestart met een nieuwe groep leerlingen die het erg leuk vinden om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: